Mijn vierendertigste dag

He luitjes,

Vannacht een paar keer gekomen. Eerst om 12 uur, toen om half 4 en toen om 7 uur. Precies volgens schema. Niet te vroeg en niet te laat. Ik wou niet gelijk gaan slapen na de voeding van half 4. Mama vond dat niet zo heel erg leuk :(

Na het eten van 7 uur wou ik ook niet echt slapen. Eerst wel tot 8 uur, maar daarna was er geen houden meer aan. Ik had last van krampjes en moest gewoon getroost worden.

Mama bleef lekker liggen en papa ging eruit. De hond moest ook nog uitgelaten worden. Dus daar ging papa met mij en de hond een rondje wandelen. Nog steeds wou ik niet rustig worden, totdat we bijna thuis waren. Papa moest even de hond naar binnen doen en toen begon ik weer. Papa moest nog boodschappen doen, dus daar gingen we weer......
Eindelijk viel ik in :sleepy: en dat bleef zo tot de voeding van half 11.

Daarna weer terug in de kinderwagen en gewoon lekker verder slapen. Ome Ben kwam ook nog even kijken tussendoor. Papa ging nog even met de hond lopen om half 2 en ik mocht weer mee. Het kon nog net voor het eten van 2 uur. Even voor 2 uur werd ik wakker en kon ik meteen mama wakker maken. Mama was een beetje moe en lag nog op bed.

Na het eten lekker bij mama op de buik liggen slapen (mama ook). Om kwart over 4 werden mama en ik wakker. Ik mocht weer met papa mee en mama ging zich opfrissen. Om half 6 mocht ik weer eten en papa ging eten koken.

Na het eten wou ik nog niet slapen en ben tot het eten wakker geweest. Daarna werd ik door papa in de ledikant gelegd en ben ik gaan slapen.

Groetjes en :* Sem