Mijn vierde dag

Hoi!

Vandaag begon de dag wederom vroeg. Niet alleen begon de dag vroeg, maar het was ook spannend. Omdat ik gister gewogen ben en bleek dat ik al 300 gram was afgevallen, moest ik vandaag eigenlijk wel gaan groeien.

Om half 1 had ik honger. Ik heb papa en mama tot kwart over 3 bezig gehouden, omdat ik niet wou slapen en ik een beetje kramp had.

Om kwart voor 6 trok ik weer aan de bel. Weer eten en daarna maar weer slapen, om vervolgens om 8 uur mama en papa te gaan pesten.

Vandaag was voor papa een grote dag. Hij mocht me van Aline (de kraamverzorgster) in bad doen.

Voordat het badderen begon werd ik eerst gewogen. Ik was nog 30 gram afgevallen en ben nu meer afgevallen dan mag. Ik mag maar 329 gram afvallen, maar ben nu 330 gram afgevallen. Aline heeft de verloskundige gebeld, maar die maakte zich geen zorgen om me.

Nadat papa wat aanwijzingen had gekregen van Aline was het zover en mocht ik in bad. Ik werd gewassen en afgedroogd door papa terwijl Aline foto's maakte. Na het wassen ben ik nog even gaan eten en daarna lekker geslapen.

Om 3 uur ben ik weer wakker geworden om te eten, om daarna weer lekker verder te slapen :)

Om half 4 kwamen ome Sjoerd en tante Jessica bij me kijken. Ome Sjoerd was bij ome Ben vandaag gekomen en tante Jessica van thuis. Tante Jessica moest thuis schilderen en ome Sjoerd moest bij ome Ben helpen.

Om kwart over 4 kwamen Anja en Christa (collega's van mama) kijken naar mij. Ze hebben me ook nog even vastgehouden voordat ik weer ging eten.

Toen papa en mama aan het eten waren besloot ik dat ik ook honger had. Mama ging eerst eten en papa hield me nog even zoet. Daarna ging ik bij mama eten om vervolgens weer lekker in slaap te vallen.

Om half 9 kwamen opa en oma Helder en ook Ramon en Hanneke. Ramon en Hanneke hadden me nog niet gezien en kwamen met leuke slabbetjes en een aankleeddoek. Op het aankleeddoek zijn allemaal girafjes in de kleur van mijn geboortekaartje.

Om kwart voor 10 ging ik weer eten om daarna lekker te slapen tot kwart voor 12. Ik werd wakker omdat ik honger had, maar ook omdat mijn luier volzat.

De hele dag ben ik goed op temperatuur geweest. Ik was niet te warm en niet te koud. Hopen dat ik morgen ook zo ben.

Welterusten en groetjes van Sem