Mijn tweede dag

Hallo, daar ben ik weer.

Gisteren en hele vermoeiende dag gehad.
Omdat het zo warm was, kon ik niet slapen vannacht.

Om iets voor kwart voor 1 werd ik wakker met honger. Mama en papa waren gauw ter plaatse om me van eten te voorzien.

Daarna weer lekker gaan slapen tot 3 uur. Nee he, weer honger. Weer lekker gegeten en daarna weer heerlijk slapen. Om 6 uur werd ik wakker en mocht weer lekker eten.

Rond half 9 kwam Aline om mama te verzorgen. Papa heeft mij verschoont.

Tegen elf uur was het dan zover. Ik werd gewassen.
Voordat ik werd gewassen werd ik eerst gewogen. Ik was 200 gram afgevallen. Geen reden voor paniek! Ik mag 329 gram afvallen.

Eerst mij haartjes en daarna de rest. Wat een lekker gevoel is dat zeg!

Na het wassen nog even eten bij mama en dan lekker slapen. Het slapen ging niet helemaal, dus mocht ik met papa mee naar beneden. Papa had de kinderwagen opgezocht en daar mocht ik in gaan liggen.

Tot 3 uur heb ik heerlijk geslapen, maar toen was het toch echt weer tijd om te eten. Na het eten nog even lekker bij mama in bed gelegen.

Om 6 uur kwam onze buurman Marco kijken. Hij vond me een lief poppetje. Hij kwam alleen, want buurvrouw Sabine zat nog in de auto.

Toen papa en mama aan het eten waren lag ik lekker te slapen. Papa moest nog even het huishouden doen en mama lag uit te rusten.

Om kwart voor 8 kwam de visite. Tante Anoeska, ome Arwi, Jacco en Astrid. Ze kwamen kijken hoe het met mij en mama was. Om half 9 werd ik wakker en iedereen mocht me toen even vasthouden.

Om 9 uur is papa met de visite naar beneden gegaan voor koffie en thee voordat ie afscheid nam van ze.

Bedankt voor jullie komst!

Om half 11 ben ik gaan slapen met een volle buik.

Tot morgen!

Sem