Mijn eenendertigste dag

Hallo

Vandaag weer een nieuw begin.
Om 12 uur kwam ik om te eten, dat was een half uur te vroeg. Mama heeft me lekker wakker/zoet gehouden tot half 1, want toen mocht ik pas eten.
Daarna weer slapen om vervolgens om om iets na 3 uur wakker te worden. Ook toen mocht ik nog niet eten en heeft papa me zoet gehouden tot bijna kwart voor 4 tot ik weer mocht eten.

Om 7 uur kreeg ik weer eten. Normaal gingen papa en mama er dan uit, maar vandaag niet. Vandaag bleven ze lekker liggen. Mama dacht er om 10 uur uit te gaan, maar papa maakte haar om half 11 wakker ;) Toen mocht ik eerst in bad om daarna weer lekker te gaan eten.

Om 12 uur ging papa met me wandelen naar de Spar. Lekkere broodjes halen voor het middageten. Mama ging even douchen toen we weg waren :)

Om 3 uur stonden ome Arwi en tante Anoeska op de stoep. Die kwamen alvast voor de beddenrace (ja lekker op tijd). Niet veel daarna kwamen ome Remco en tante Bregje. Ik was lekker wakker dus ze mochten me vast houden.

Rond 4 uur zijn we even over de kermis gelopen. Papa ging met ome Arwi in de botsauto's en later ging ome Arwi met ome Remco in de botsauto's. Daarna nog even verder lopen en toen naar huis.
Ze gingen op tijd eten, want ik zou om 6 uur weer komen. Ik kwam al om half 6, maar mama heeft me even zoet gehouden tot 6 uur.

Mama ging me eten geven, tante Anoeska ging Jacky uitlaten en papa en ome Arwi ging de afwas doen. Iedereen was lekker bezig :P

Om iets over 7 gingen we naar de beddenrace kijken. Daar kwamen we heel veel mensen tegen. Loes, Patrick, ome Bert, tante Petra, Frank, Moniek, Erik, tante Deb, ome John, Oma Helder, Opa Helder, ome Bas, tante Dorien, ome Ed, Mark, kleine Ed, Tom, Ramon, Hanneke, ome Pier en tante Mariska. Na de beddenrace gingen we met z'n allen de kermis over.

Daarna gingen papa, mama, ome Arwi en tante Anoeska naar huis. Even iets drinken voordat we naar het vuurwerk gingen kijken. Om kwart voor 11 weer naar Altior om daar vuurwerk te kijken. Het was heel erg mooi!
Daarna nog even snel een rondje over de kermis, waar we nog veel mensen tegenkwamen.

Toen we naar huis liepen zagen we iets minder leuks. Jonge mensen die fietsen tegen de auto van de buurvrouw gooiden :( Papa en ome Arwi hebben er wel wat van gezegd, maar ze liepen weg. Mama, tante Anoeska en ik gingen naar binnen en papa en ome Arwi naar de buurvrouw. Daarna hebben ze nog even gezellig gekletst en was het weer tijd om te eten.

Het is nu weer tijd om te gaan :sleepy:

Groetjes en :* Sem