Mijn 53e dag

Joehoe

Vannacht heerlijk geslapen.
Nadat ik van oma de fles had gekregen, heb ik geslapen. Niet tot 2 uur zoals verwacht door papa en mama, maar tot 5 uur!!!!!!
Toen kreeg ik weer eten van mama en daarna heb ik weer geslapen tot kwart over 9 :D

Ik werd eruit gehaald en ben even bij papa en mama gaan liggen. Eigenlijk moest ik in bad, maar dat werd de douche. Ow ow ow wat vond ik dat erg ;)
Lekker douchen met papa en daarna lekker door mama aangekleed worden.

Na het douchen en aankleden lekker gegeten en toen naar beneden. Daar lag ik in het wippertje, maar dat was ik al gauw zat. Ik was veels te moe om wakker te zijn.
Maar ja, wat wil je na 2 vermoeiende dagen....

Ik lag om kwart voor 11 dus weer gewoon te slapen in het wippertje. Niet voor lang, want ik werd zo in de kinderwagen gelegd. Het wippertje is niet om te slapen, maar om wakker te zijn vinden papa en mama.

Om half 1 gingen we even naar opa en oma om te zeggen dat alles goed ging met ons. Ik lag lekker te slapen, maar papa en mama waren zo wakker als maar kon :P

Om kwart voor 2 gingen we weer naar huis. Ik kreeg eten en papa ging verder aan het grote ikke boek, wat we gekregen hebben van de Rabobank.

Om 3 uur kwamen ome Arwi en tante Anoeska langs. Die kwamen even een bakkie doen, want ze waren eerst bij Rishan wezen kijken.
Die bleven gezellig met papa en mama een film kijken en ze bleven ook eten.

Lekker patatjes :D :D :D

Na het eten lekker koffie drinken en toen gingen ze weg. Ome Arwi was nog moe van het vieren van zijn verjaardag dus moest vroeg naar bed ;)

De hele avond ben ik wakker geweest, tot het bijna 10 uur was, toen ging ik weer slapen :P
Om iets voor half 11 kreeg ik de fles van papa. Ik had nu 180 ml gedronken B) B)

Na het eten werd ik door papa in een voorverwarmd bedje gelegd en ben ik gaan slapen.

Tot morgen.

Groetjes en :* Sem