Het kermisweekend (dag32-33)

Hoi,

De eerste dag van de kermis hebben jullie al kunnen lezen ;)

Zaterdagochtend lekker een bakkie gedaan bij opa en oma Helder. Lekker bijkletsen over de eerste dag van de kermis. Papa ging opa helpen met de auto te maken, want opa moest ff knoeien.

Papa ging weg om zich om te kleden, want hij moest volleyballen.
Om half 2 zou dat beginnen dus papa was op tijd. Na een poosje kwamen er heel veel familieleden kijken bij het volleyballen. Een heel groot deel van de familie van mama was er.

Uiteindelijk is het team van de buurtvereniging 6e geworden op het volleybaltoernooi. Veel beter dan vorig jaar want toen waren ze 19e.
Na het volleybaltoernooi gingen we naar opa en oma Helder om te eten. Maar eerst nog even over de kermis, waar we ome Sjoerd, tante Jessica, opa en oma Helder tegenkwamen. Lekker oliebollen halen en daarna naar opa en oma's huis om te gaan eten :). Na het eten nog even een bakkie koffie en daarna naar de tent. Opa en oma gingen op mij passen, want mama ging de tent in.

Om half 11 ging mama terug met tante Jessica om me eten te geven. Daarna gingen ze weer terug naar de tent. Ik had een ereplaatst om te slapen. Opa moest van oma zijn plek afstaan, zodat ik op bed kon staan. Opa moest op ome Bas zijn bed gaan liggen :P

's Nachts kwam mama me ophalen en ging opa mee naar huis. Papa was niet meegegaan om mij te halen.

's Ochtends weer op tijd eruit, want ome Arwi en tante Anoeska kwamen eten.
Om 12 uur kwamen Ruud en Selina. Ze hadden cadeautjes meegenomen :)
[img]/sites/default/files/thumbnails/smallsem-kado-50.jpg[/img][img]/sites/default/files/thumbnails/smallsem-kado-51.jpg[/img]

Toen ze weg waren gingen papa, mama, ome Arwi en tante Anoeska nog even de kermis over. Uiteindelijk hadden ze allemaal glazen, want ze waren thuis op.

Daarna even wat drinken thuis en toen naar opa en oma Helder. Oma, ome Sjoerd en tante Jessica kwamen we tegen toen we daar naartoe liepen. Opa was nog thuis, want die had visite.

Toen mama me eten aan het geven was kwamen Karin, Dorien en aanhang om Amber een schone broek te geven.
Ze bleven nog even plakken en daarna met z'n allen de kermis over :) Daar zijn we nog een hele tijd gebleven en hebben ze met z'n allen daar gegeten.

Vanaf de kermis heb ik ook nog cadeaus.
Deze is van tante Anoeska:
[img]/sites/default/files/thumbnails/smallsem-kado-52.jpg[/img]
Deze is van ome Sjoerd, tante Jessica en papa:
[img]/sites/default/files/thumbnails/smallsem-kado-54.jpg[/img]

Daarna nog even een bakkie koffie bij opa en oma en toen weer naar huis.

Groetjes en :* Sem